Чергова жертва ДТП на Тернопільщині

Опубліковано:
29 Грудня, 2014

За словами Тараса Стеця, заступника начальника слідчого відділуПідволочиського райвідділу міліції, повідомлення про аварію з потерпілими на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, біля села Мислова, надійшло від чергового райвідділу УМНС.

 

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Фольксваген Пасат – Б-6» зіткнувся із вантажівкою «МАН-ТGА», яка їхала попереду.

 

У результаті удару, 24-річна пасажирка легківки, мешканка Хмельницького, із закритою черепно-мозковою травмою, травмами обличчя, шийного відділу хребта, грудної клітки, переломом кісток передпліччя госпіталізована у реанімаційне відділення Підволочиської центральної райлікарні. Її стан важкий.

 

Інший, 28-річний пасажир, який отримав політравму, перелом основи черепа, грудного і шийного відділу хребта, помер у реанімації, не приходячи до свідомості.

 

Водій Фольксвагена отримав незначні ушкодження.

 

За словами слідчого, у ході перевірки не виявлено гальмівного шляху, а тому відпрацьовують кілька версій автопригоди – водій міг заснути за кермом чи йому стало погано,  або ж автомобіль виявився несправним.

 

Триває слідство.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #жертва, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: