Чеченці розповіли, скільки їх воює на Донбасі (ВІДЕО)

Опубліковано:
13 Грудня, 2014

У мережі з’явилося відео, на якому люди кавказької зовнішності розповідають про свою участь у війні на Донбасі. На оприлюдненому відеозаписі видно кілька десятків чеченців, у формі і зі зброєю. На рукавах у них видно шеврони з прапором Чеченської Республіки (суб’єкт РФ).

Далі чоловік на відео розповів, скільки чеченців воює на сході України на боці сепаратистів. За його словами, всього в Донецькій області знаходиться “близько 300” чеченців, у яких є “бойовий досвід від 10 до 20 років”. Він також заявив, що 70% з них – бійці спецназу, а 75% мають “поранення та нагороди, в тому числі державні”. За його словами, всі чеченці, що воюють на Донбасі, – “добровольці”.”Такбір! – Аллаху акбар!”, – Чути вигуки на відео.Справжність відеозапису, а також правдивість висловлених у ній тверджень на даний момент достовірно невідомі.

Нагадаємо, що раніше народний депутат України Ігор Мосійчук публічно розстріляв портрет глави Чечні Рамзана Кадирова і заявив, що “прийде за ним в Грозний”. Він також сказав, що збирається “допомогти нашим братам звільнити Ічкерію”.Раніше в мережі з’явилося відео, на якому чеченці розповіли про свою участь у війні на Донбасі на боці сил АТО. За твердженням авторів на його кадрах зображений “бригадний генерал чеченської армії” Іса Мунаєв, командувач в Україні батальйоном імені Джохара Дудаєва.

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #бойовики, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: