Чи не найбільша будівельна фірма “Тернопільбуд”, яка належить депутату міської ради Василю Лилу, отримала дозвіл на поділ землі, що належить підприємству.


Так, депутати міської ради на сесії 31 березня дали дозвіл  товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд»  на поділ земельної ділянки площею 2,5605га (кад.номер 6110100000:13:005:0016), наданої для будівництва і обслуговування групи житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, торгівлі, гаражами і стоянками для автотранспорту за адресою вул.Тролейбусна,4. Таким чином, на цій площі утворилося 9, але менших, земельних ділянок.

 

Також аналогічне рішення депутати прийняли і щодо поділу земельної ділянки площею 1,2146 га (кад.номер 6110100000:07:001:0013), наданої для будівництва та обслуговування житлового комплексу з приміщеннями громадського призначення та гаражами-стоянками за адресою вул.Галицька,7а. Там утворилося п’ять окремих земельних ділянок без зміни їх цільового призначення.

 

Таке рішення може бути обумовлене зменшенням будівельних можливостей колись потужного підприємства і вже незабаром маленькі ділянки можуть роздаватися тим, хто погодиться забудувати їх на взаємовигідних для пана Лила умовах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #лило, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільбуд, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: