BRUTTO повертаються до Тернополя

Опубліковано:
17 Грудня, 2015

“Запомнить легко – забыть невозможно!” BRUTTO повертаються на фестиваль ФАЙНЕ МІСТО 2016″, – таке повідомлення з’явилося на офіційних сторінках фестивалю в соцмережах. Отже, у липні 2016-го панк-рок-гурт колишнього вокаліста “Ляписа Трубецкого” Сергія Міхалка, офіційно створений лише 1 вересня 2014 року, виступить у Тернополі втретє.

 

Створивши нову групу під назвою “Бригада Революційного Чаду і Творчої відсічі імені Орнелли Мутті”, Міхалок кинув виклик своєму поколінню й усім тим, хто надихав його на серйозні вчинки.

 

Після успіху команди на концерті 14 лютого цього року у “файному місті” прихильників різкого й запального Міхалка значно побільшало.

 

Вдруге BRUTTO побував у Тернополі в липні, виступивши на території вільних людей — open air фестивалі “Файне місто”.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголошено ім’я першого хедлайнера фестивалю «Файне Місто»

 

А от запланований на жовтень візит команди до Тернополя у рамках туру “Родны край” було скасовано. Тож прихильники BRUTTO так і не змогли оцінити акустичну програму гурту, почути нові пісні, а також кращі хіти й цікаві сюрпризи у новому звучанні.

 

Про популярність BRUTTO в Україні говорити, мабуть, не варто. Ця революційна бригада відкрито підтримує наших героїв на передовій. Своїми правдивими текстами вони справедливо заявляють, що нічого терпіти, коли над вами намагаються поглумитися чи познущатися.

 

Сподіваємось, виступ виконавців легендарних “Воинов света” на “Файному” виправить ситуацію, і тернополяни й багаточисленні гості міста й фестивалю таки ознайомляться з новими гранями творчості “Бригади Революційного Чаду і Творчої відсічі імені Орнелли Мутті”. Адже хто-хто, а Міхалок вміє дивувати і, як завжди, влучає точно в ціль.

 

Нагадаємо, що 13 травня 2015 року BRUTTO виступив у Чорткові в рамках туру “Партизан рок”.

 

Тільки за останні кілька днів організатори найбільшого тернопільського фестивалю під відкритим небом оголосили, що серед учасників «Файного міста-2016» PianoБой|Дмитро Шуров, київська інді-рок команда Brunettes Shoot Blondes, харківський арт-рок-гурт ОРКЕСТР ЧЕ, гурт з Горлівки Jinjer та вінницький Space Of Variations.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата проведення фестивалю «Файне Місто» у 2016 році (Відео)

 

Станом на 8 грудня було оголошено таких учасників фестивалю:

MAIN STAGE: Zdob si Zdub (Молдова), Тартак, Элизиум (Росія), Rideau (Швеція), Epolets, Рокаш

LIGHT STAGE: The New Division (США), Rocky Leon (Австрія), Один в каное, Vivienne Mort

DARK STAGE: Порнофильмы (Росія), Анна, Morphine Suffering, MegamasS

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: