Бойовики у паніці: гумконвої завертають назад

20.04.2015 06:01   Джерело: Патріоти України
Опубліковано : Тарас Савчук

Можливо скоро ми дізнаємося, чи легко буде проросійським терористам без допомоги з РФ. 


Серед бойовиків поширюються чутки про те, що більше гуманітарних конвоїв не буде. Як повідомляють Патріоти України, про це заявив заступник командувача АТО, полковник Валентин Федичев прес-службі Донецької облдержадміністрації.

 

“Серед бойовиків поповзли чутки, що “крайня поставка буде останньою”, – сказано в повідомленні полковника.

У той же час Федичев розповів, що в деяких населених пунктах бойовики скаржаться на брак боєприпасів.

 

Зазначимо, що Україна і міжнародні спостерігачі, а також міжнародне співтовариство регулярно заявляють, що боєприпаси, живу силу і техніку бойовикам на Донбас доставляє Росія за допомогою так званих гуманітарних конвоїв. Росія направила на тимчасово непідконтрольні українському уряду райони Донецької і Луганської областей вже більше 20 конвоїв і стверджує, що доставляє виключно продукти харчування, будматеріали, посівні матеріали.

 

У той же час українські прикордонники жодного разу не оглядали російські машини, а бойовики кожен раз після прибуття гуманітарного конвою активізували свої дії.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Патріоти України  

Коментарі