Бойовики застрелили свого, бо не хотів красти

Опубліковано:
20 Листопада, 2014

Терорист виявився надто чесним і  принциповим.

 

У місті Брянка Луганської області терористи застрелили свого за те, що той виступав проти розкрадання гуманітарної допомоги. Про це пише місцеве видання Інформатор, повідомляють Патріоти  України.

 

На центральній площі Брянки відбулася перестрілка між бойовиками, в результаті якої один з терористів був застрелений. Як повідомляє джерело, наближене до місцевого «ополчення», покійний, уродженець Брянки, довгий час проживав у Москві. За словами його знайомих, надивившись російського телебачення, повернувся в Донбас і вступив в «ополчення» «рятувати Батьківщину».

 

Конфлікт стався на «гуманітарному» грунті. Покійний звернув увагу, що його «товариші по зброї» розкрадають і розпродають російську гуманітарну допомогу. Він доповів про це вищестоящому керівництву. «Борець» з «гуманітарним свавіллям» був застрелений на місці. Його противник, також уродженець Брянки, помер в реанімації.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бойовики, #війна, #Донецьк, #новини тернопільщини, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: