Біженцям, які переїхали на Тернопільщину, дали грошову допомогу

Опубліковано:
4 Січня, 2015

Майже тисяча біженців, які переїхали на Тернопільщину з окупованих територій, отримала допомогу.  Не дали допомогу  тим, хто мав депозити в банках.

 

– За призначенням пільг, житлових субсидій, компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг активно звертаються тимчасово переселені громадяни, пише Доба. Відтак, станом на 24.12.2014 року до органів соціального захисту населення області за призначенням різних видів державних допомог звернулось 196 громадян України, які переселились на територію Тернопільської області з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. 1038 сімей звернулися за призначенням щомісячної адресної допомоги, 995 сім’ям зазначений вид допомоги призначили, – розповідає заступник директора департаменту соціального захисту населення Володимир Івахов.

 

Як пояснив Володимир Івахів, відмовляють у призначенні допомоги у випадку наявності у володінні членів сім’ї тимчасово переміщених осіб житлових приміщень, розташованих в регіонах, інших, ніж тимчасово окупована територія та райони проведення АТО та наявності депозитних банківських рахунків, кошти на яких перевищують 10-розмір прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб.

 

Довідково: За даними Міжвідомчого обласного координаційного штабу (відповідно до інформації Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області), станом на 24 грудня 2014 року з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції на територію області прибуло та розміщено 2435 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біженці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: