Бійці добровольчих батальйонів стануть спецпризначенцями

14.12.2014 16:35   Джерело: http://galnet.org/
Опубліковано : Тарас Савчук

У структурі Головного управління МВС України в Донецькій області створюється батальйон міліції громадської безпеки особливого призначення. Кістяк підрозділу складуть обрані бійці добровольчих спецбатальйонів, які мають досвід бойових дій.


Про це  повідомляє Galnet з посиланням на ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області.


Сьогодні в ході робочої зустрічі керівника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна та заступників начальника облуправління Віктора Нечитайла та Іллі Ківи з бійцями батальйонів спецпризначення «Полтавщина», «Січ», «Артемівськ» та інших було розпочато комплектування нового підрозділу. Добровольчі батальйони, що нині діють у системі МВС, будуть розформовані.


«Єдиний батальйон формується з числа найбільш досвідчених бійців, які з честю витримали безліч випробувань та гідно несли службу зі звільнення населених пунктів від терористів та забезпечення громадського порядку на звільнених територіях.

 

Завдання нового підрозділу залишаються незмінними – це забезпечення миру та правопорядку на території Донецької області», – мовиться в повідомленні.


Кілька десятків бійців вже подали рапорти про переведення в батальйон міліції громадської безпеки особливого призначення та готові й надалі захищати життя і спокій мирних жителів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://galnet.org/  

Коментарі