Бійці 128-бригади, які вийшли з Дебальцево не заслужили щоб їх зустрічала влада?

Опубліковано:
26 Лютого, 2015

Вчора додому повернулися бійці 128 гірсько-піхотної бригади. Один автобус приїхав в Тернопіль біля шостої години ранку, а другий зустрічали близько 16.00.


Стомлені, виснажені і щасливі хлопці нарешті приїхали на рідну Тернопільщину. На автовокзалі зустрічали їх рідні, близькі, друзі та перехожі із вигуками «Герої!» та «Слава!».

 

Майже усі хлопці були  мобілізовані у серпні-вересні минулого року. Більшість вперше приїхали додому після важких боїв на Сході.

 

Василь з села Чернихів Зборівського району щасливо повернувся з-під Дебальцеве. Він не був вдома з початку вересня. Зізнається, дуже сумував за батьками, сестрами, рідними та друзями.

 

Хлопці приїхали додому на 18 днів. А далі бойове злагодження і знову відправлення в зону АТО.

Матері та дружини зі сльозами на очах обіймали своїх героїв, а ще просили подякувати міській та обласній владі за урочисту зустріч на автовокзалі.

 

 – Наші хлопці шість місяців були в найгарячішій точці і боронили Україну, – каже пані Надія з Тернополя. – Хіба вони не зуслужили, щоб їх зустріли урочисто на Театральному майдані. Прикро, що таке байдуже ставлення до наших захисників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #128 бригада, #відпустка, #влада, #дебальцеве, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: