Безпорадність міських чиновників вражає: майже мільйон завис в повітрі!

Опубліковано:
5 Березня, 2016

Чиновники міської ради не можуть стягнути боргів з підприємців, які орендують обєкти комунальної власності.

Це випливає з інформації, яку роздали депутатам на черговому пленарному засіданні сесії міської ради, яке проходило 3 березня 2016 року.

Загальна сума боргу за оренду приміщень комунальної влвасності – майде півтора мільйона гривень. Боргують таку суму 164 субєкти господарювання.

За інформацією чиновників, з загальної суми оплачено 443,1 тис. грн. В суд подано 13 позовних заяв щодо примусового стягнення заборгованості на суму 1214,3 тис.грн. Боржниками добровільно сплачено 50,4 тис.грн. та 36,4 тис.грн. по рішенню судів, накази по примусовому виконанню яких знаходяться у Державній виконавчій службі. Господарським судом Тернопільської області задоволено 11 позовних заяв на суму 112,6 тис. грн., з них оплачено 62,1 тис.грн.

Таким чином, неоплаченою за оренду обєктів комунальної власності є сума в розмірі понад 800 тис. гривень. Про те, як вона знецінюється, всім напевне, зрозуміло і без спеціальної економічної освіти.

Зазначимо, що інформацію, подану чиновниками, депутати прийняли до відома.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: