Барна знову прийнятий в фракцію БПП-Солідарність. Готується "винос" Яценюка-2?

Опубліковано:
22 Лютого, 2016

Фракція «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді вирішила прийняти назад до свого складу депутата Олега Барну. Про це повідомив депутат від фракції БПП Вадим Денисенко.

 

«Ми проголосували за повернення Барни. Його виключення було логічним, але зараз ситуація змінилася, і ми вирішили його повернути. Адже він людина», – сказав він. За словами нардепа, таке рішення було ініційовано фракцією, а не прийнято на прохання самого Барни.

 

Нагадаємо, що з фракції обранця від південних районів Тернопільщини виключили за те, що він далеко не парламентським, але професійним захватом виніс Премєр-Міністра з-за трибуни, чим зірвав можливу його віставку. 

Зараз, коли навіть Президент закликав Яценюка піти з посади, вчинок Барни виглядає значно логічнішим, ніж вчинок його колег по фракції. То може Солідарність планує повторити “винос” Яценюка?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: