Барна знову починає все з нуля?

Опубліковано:
10 Грудня, 2015

Як ми і прогнозували, представник пропрезидентської партії Віктор Овчарук 44-ма голосами “за” був обраний головою Тернопільської обласної ради.

Кількість депутатів, які проголосували за ставленика влади показує, що адмінресурс спрацював чітко та на всі 100.

Тепер обласна рада порине в поточну роботу, а от голові ОДА (теж порошенківцю) Степану Барні – не позаздриш. Перемога кандидата від Солідарності у виборах голови обласної ради показала, що Барна таки господар в області. Але з чим він лишився сам?

Він, як і 8 місяців тому після свого призначення на посаду, починає все з нуля. Адже його команда в облдержадміністарції позбулася спочатку Шумади (він обрав собі шефом людину, яка ще 5 років тому руками прокуратури міста Тернополя хотіла засудити пана Віктора), а тепер з команди пішли В.Овчарук та Л.Крупа.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвищі шанси стати головою обласної ради має «порошенківець»

 

До речі, Любомир Левкович був призначений на свою посаду попереднім головою ОДА Олегом Сиротюком, але команда Барни ніколи не приховувала, що то їхня креатура. Пан Крупа закінчував той же історичний факультет Тернопільського педагогічного, що і Барна та Бабійчук. Голосування “Самопомочі” проти Сиротюка це тільки підтвердило.

Цікавим є ще той факт, що колишній свободівець Ігор Дулеба може зберегти при Овчаруку свою посаду – керуючий справами обласної ради. Він допомагав Віктору Вікторовичу у виборчій компанії та долучився до збирання голосів за нього на посаду голови обласної ради.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи стане Сиротюк головою обласної ради? (Рахуємо голоси)

 

А от Степан Барна має другий шанс увійти в ту саму річку. Все залежатиме тепер від його нових заступників. Зрозуміло, що за “правильне” голосування “Батьківщини” Іван Крисак так і залишиться першим серед рівних. І по досвіду і по стажу.

Вже найближчим часом чекаємо від Барни революційних кроків в стилі Саакашвілі?

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди «поїхав» депутат облради?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: