Барна вважає, що Яценюк замовляє поширення неправдивої інформація про нього

Опубліковано:
21 Грудня, 2015

Народний депутат від Тернопільщини Олег Барна опублікував пост на своїй сторінці ФБ:

“Окремі інтернет ресурси на замовлення Яценюка, чи його вишкребків, починають поширювати неправдиву інформацію про мою діяльність на посаді Нагірянського селищного голови. Скажу одне фальшиві звинувачення прокурорів, котрих я брав за барки, голів РДА і їх заступників, котрих бив по мордв, та безпідставні висновки комісії від 2009р., за участю депутата Подгорного С. від “Батьківщини”, на замовлення голови ОДА Чижмаря, голови РДА Капусти та підлість зі сторони Ю.Ключковського, котрий мене не запросив і не надав слова на засідання комітету ВР з питань місцевого самоврядування і держ будівництва, де розглядалися надумані висновки, не найшли підтвердження судами. А нач сільгоспуправління та деркомзему Чортківського району, котрі оббріхували мене в земельних порушеннях , через рік -два були піймані на хабарях, засуджені та посаджені в тюрму.


А я був і залишаюся серед людей. Жителі мого селища, котрі повірили брехням влади та місцевій провладній пресі, необравши мене на перевиборах у раду (організованих через ВР у 2010р),пізніше вибачалися, що не повірили, а в 2014р. дали 90% голосів у Верховну раду. Приїжджайте в селище і питайте людей. Але я не продав жодного метра землі, повернув 200га. громаді, та 7 будівель, які влада хотіла прихватизувати. Люди, зрозумівши з часом, що їх обдурили а мне оббрехали, пізніше зробили висновки. Нажаль жовта преса та окремі продажні писаки за гроші продовжують череж корумпованих політиків впливати на свідомість людей. Я звертаюся до чесних і принципових лицарів слова відокремитися від тих, хто ганьбить честь журналіста.”

 

 

 

Нагадаємо, що нещодавно відбувся конфлікт між Олегом Барною і прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: