Барна виявився безсилим... Проситиме грошей через Заставного?

07.04.2016 07:24   Джерело: TeNews
Опубліковано : Антон Веселий

Розрекламований ремонт дамби Тернопільського ставу може виявитися черговим пшиком від влади. Реально грошей є в шість разів менше від потреби.

«В даному випадку йдеться про суму 30 мільйонів гривень, якщо буде 30 мільйонів гривень, реконструкція буде охоплювати 630 метрів довжини, тобто полотнище дамби, відповідно від початку до кінця. Якщо не буде повної суми, то ми говорим про реконструкцію шлюза – це 5 мільйонів гривень. Ми сподіваємся на позицію депутатів Верховної Ради України, котрі можуть виступати ініціаторами виділення коштів по соціально-економічному розвитку для дамби у Тернополі», - бідкається голова ОДА Степан Барна в сюжеті наших колег з ІНТБ.

 


Нагадаємо, Степан Барна, якого вважають креатурою нардепа від "Народного фронту" Романа Заставного, неодноразово просив допомоги в народних обранців, взамін запрошуючи їх на публічні заходи.

Один з останніх - відкриття перинатального центру, де стрічку перерізав Микола Люшняк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі