Барна почав готуватися до перевиборів?

11.04.2016 07:53   Джерело: TeNews
Опубліковано : Антон Веселий

На очах у всієї країни в українському парламенті продовжує поглиблюватися  чергова  політична криза. Стара коаліція успішно вмерла, а на нову в старих коаліціантів нема багнетів. Поки що. Вихід – тушкуватися.

Але народу таке не до вподоби.

Політики це прекрасно розуміють, тому до останнього відтягують таку неприємну для власних рейтингів тему перевиборів. Та, скоріш за все, їх таки не оминути.

Першим відреагував "Опоблок", який почав вимагати перевибори відразу, як тільки Прем’єр-міністр Яценюк оголосив про свою відставку.

Можливо, саме тому деякі з нинішніх чиновників уже дали старт власній передвиборчій кампанії. Першим, хто найбільше хоче майбутніх виборів, виявився голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степан Барна святкуватиме річницю керівництва Тернопільщиною у Теребовлі


Принаймні, на такий висновок наштовхують нові зображення на біг-бордах, які в останні дні розвішали по всьому Тернополю. Кажуть, що в обласному центрі їх не менш ніж 50. І на кожному з них Степан Степанович розповідає, що «зроблено в 2016-му». Воістину в стилі ющенківського «Ми здобули!»

Біда лишень у тому, що обласний центр - то не всі жителі області. А в обласному центрі і без того є кому звітувати.

Загалом від здобутків Барни простому люду, як то кажуть, ні спереду – ні ззаду. Але він, вочевидь, про це не підозрює.

І ще. А чи не вистачило б грошей, потрачених на «звітування», на відкриття ще однієї палати ще одного перинатального центру? Ну... або доробити недоробки в існуючому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі