Банки заробляють мільйони, а в Гонтарєвої “все під контролем”, – Олег Ляшко

Опубліковано:
10 Листопада, 2014

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко обурився тим, що заяви очільниці НБУ Валерії Гонтарєвої вкотре суперечать дійсності. Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook. «Голова Нацбанку Гонтарєва стверджує, що “ситуація залишається контрольованою”.

 

Це коли долар неможливо вже придбати навіть на чорному ринку по 15 грн. Це коли банки-спекулянти заробляють сотні мільйонів, а українці щодня зубожіють, бо ціни на ліки, бензин, імпортні товари та комуналку ростуть як на дріжджах. Хтось думає, що з таким курсом інфляція буде лише 19%?», – обурювався політик.

 

Олег Ляшко також звернув увагу на те, що незважаючи на багатомільярдні позики МВФ, середня заробітна платня українця зараз менше $200. Разом з тим, в Україні налічується вже понад 2 мільйони безробітних, і щодня їхня кількість зростає.

 

«Вимагаю від Президента припинення бездіяльності у цій стратегічній сфері та негайної відставки Гонтарєвої і призначення професійного керівника Нацбанку», – закликав Олег Ляшко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Гонтарєва, #інфляція, #курс долара, #НБУ, #новини тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: