Автомайданівці відновлюють нічні патрулювання містом

Опубліковано:
30 Листопада, 2014

У Тернополі міліція знову залучить до патрулювання вулиць автомайданівців. Про це повідомили у секторі зв’язків із громадськістю УМВС України в області.

 

Під час зустрічі з активістами громадської організації «Автомайдан Тернопіль» було вирішено відновити спільне патрулювання міста.Таке рішення пов’язано зі складною ситуацією на сході країни та можливістю здійснення різних провокацій.

 

«Поновити патрулювання ми вирішили у зв’язку з різними подіями, які відбуваються у нашому місті. Зокрема, часто надходить інформація про замінування. Також днями ми прочитали, що в Тернополі незаконно утримували журналіста. Тому вирішили допомогти правоохоронцям міста», – розповів голова організації «Автомайдан Тернопіль» Дмитро Гайдуцький.

 

Ініціативу автомайданівців підтримали міліціонери. З 26 листопада громадські активісти разом з патрульною службою, нацгвардійцями, міліціонерами спецбатальйону «Тернопіль» щовечора заступатимуть на чергування. Також до патрулювання уже долучились активісти з інших громадських організацій. Зокрема, з «Правого Сектору».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомайдан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патрулювання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: