Архієпископ Нестор нагородив активних волонтерів Тернопільщини медалями

Опубліковано:
7 Квітня, 2015

Найкраща винагорода для них – це можливість по-справжньому допомогти, підтримати їжею, одягом, речами першої необхідності, сприяти в передачі, знаходженні, транспортуванні усього, що тільки в їх силах, а іноді й поза їх межами. Останні місяці волонтери всієї України є рушійною силою в забезпеченні потреб української армії в зоні АТО, підтримці солдатів та їх сімей.

 

10 березня 2015 року у храмі Різдва Пресвятої Богородиці з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета архієпископ Тернопільський, Кременецький та Бучацький Нестор нагородив одних із найактивніших волонтерів Тернопільщини медалями «За жертовність і любов до України».

 

Тернопільські волонтери, які нагороджені медалями та яким Тернопільська єпархія дякує за самопожертву, сміливість, терплячість, зусилля спрямовані на мир, добробут та безпеку України та її громадян: Христина Миколаївна Феціца, Любов Ігорівна Вовк, Тарас Олегович Герман, Ольга Михайлівна Дячишин, Ольга Петрівна Худа, Руслан Миколайович Савончак, Юрій Михайлович Кулик, Роман Олексійович Саган, Сергій Георгійович Чайковський, Роман Ярославович Павлишин, Лілія Іванівна Мусіхіна, Володимир Васильович Голоднюк.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтери, #за жертовність і любов до України, #медаль, #нестор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #УПЦ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: