Андрій Підлужний: «Вшанування відомих тернополян почалось і завершилось на пам’ятному знаку Ігореві Пелиху»

Опубліковано:
21 Квітня, 2015

До 24 квітня триватиме другий етап «Тернопільського народного праймеріз» – проекту «100 кращих тернополян-2015». Кожен мешканець Тернополя може проголосувати за будь-якого з поданих у списку земляків, але за одного і того самого — лише раз.

Аби знати, за кого голосувати, пропонуємо тернополянам ближче познайомитися з учасниками проекту, адже необхідно обрати найавторитетніших, найфаховіших, найпорядніших жителів міста.


Продовжуємо знайомство з претендентами на місце в списку кращих тернополян. Отже, Андрій Підлужний – співак, композитор, музикант, телеведучий, продюсер, автор і виконавець пісні-легенди «Вставай, сонце!» та багатьох інших хітів сучасної української музики.

 


 

– Маєш можливість розповісти про себе громаді міста. Про що сказав б насамперед?

– Розповісти про себе громаді міста? Моя розповідь про себе «громаді міста» буде виглядати як сеанс анонімних алкоголіків… Адже я цієї «громади» ніколи не бачив, напевно, як і вона мене… Одним словом – весело.

 

 

– Як сприйняв повідомлення про те, що став учасником проекту «100 кращих тернополян». Яке ставлення до проекту загалом?

– Сприйняв повідомлення з іронією, адже я довгих 10 років працював у сфері, пов’язаній з різноманітними інтерактивними проектами, як на ТБ, так і у WEB-просторі… Не прагнучи бути Нострадамусом, я без наступних турів можу чітко сказати, хто переможе в цих «перегонах». Тим, хто хоче мені закинути, що я здався, образився чи ще щось, скажу: мені вже 41 рік, якщо за цей час моє рідне місто в будь-який спосіб взагалі не визнало моїх здобутків та існування загалом, то сподіватися, що це відбудеться в найближчі 10-20 років життя, які мені, можливо, відведені, я навіть не збираюся. І як не парадоксально, і не потребую цього! Вшанування відомих тернополян почалось і завершилось на пам’ятному знаку Ігорю Пелиху, який (меморіальна дошка у вигляді телевізора, на якому можна було переглянути уривки з програм Ігоря Пелиха, – ред.) є «справжнім обличчям можновладців».

 

 

– Якою бачиш участь обраних громадою тернополян у житті міста? Що, на твою думку, потребує першочергових змін, які проблеми найнагальніші?

– Змін для тернополян після завершення проекту не бачу! Не тому, що маю проблеми із зором, а тому, що знаю ще зі шкільних років, що від перестановки доданків сума не змінюється. В нас є чудові місцеві ресурси: «Від Тарнополя до Тернополя», безліч молодих і ініціативних людей, – але я на 1000% впевнений, що їм нічого не світить в реалізації їхніх планів щодо зміни благоустрою, різноманітних комунікацій та інших інновацій, як от популяризації історії міста, любові і поваги до Тернополя не тільки як до місця народження. 90% держслужбовців, змінюючи шапки, “дотягнули” до сьогодні і по груди вросли в свої крісла… Які зміни?! Я можу писати і говорити про проблеми годинами. Можливо, хтось не знає: в Тернополя є 12 міст-побратимів. Так от, яким чином ми співпрацюємо з ними? Чи є якийсь інвестиційний, технологічний, культурний обмін? Можливо, я чогось не знаю. А можливо, це все є,тільки я нічого не бачу і мені таки варто звернутись до окуліста.

 

 

Записав Тарас Савчук.

 

 

 

Нагадаємо, що другий етап, власне голосування за поданих кандидатів, триває з 24 березня по 24 квітня 2015 року. Проголосувати можна письмово (заповнивши відповідний бюлетень у вуличних волонтерів), телефоном (зателефонувавши або надіславши sms) та на Інтернет-сайті. Голос можна віддати кільком кандидатам одночасно, але за одного і того ж кандидата – лише один раз.


4 травня заплановано оприлюднення результатів праймеріз – рейтинг «ТОП100» жителів міста, котрі користуються найбільшою підтримкою громади.


Сайт проекту – http://top100.te.ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 кращих тернополян, #андрій підлужний, #дід андрон, #народний праймеріз, #нічлава, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: