Степан Барна потішив працівників галузі культури приємними новинами (Фото)

Опубліковано:
29 Грудня, 2015

У Тернопільській обласній філармонії два дні поспіль (28-29 грудня) звучали найкращі мелодії класичної музики в рамках програми «Новорічна імпреза» від симфонічного оркестру під керівництвом маестро Мирослава Кріля.

 

На одному з них 29 грудня і майже перед Новим роком голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна порадував працівників галузі культури приємними новинами, а саме врученням посвідчень про присвоєння почесного звання.

 

Орден за заслуги ІІІ-го ступеня отримав художній керівник Тернопільського обласного академічного театру актора і ляльки Іван Шелеп, звання «заслуженого художника України» – Станіслав Ковальчук, звання «заслуженого працівника культури України» – представниця ААТ «Надзбручанка» Марія Лис і звання «заслуженої артистки України» – артистка академічного ансамблю народної музики «Візерунок» Ірина Гречко. Нагадаємо, що «Надзбручанка» і «Візерунок» є колективами Тернопільської обласної філармонії.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: