Олімпійці з Кременця  показали добрі результати на Юнацьких Олімпійських іграх

Опубліковано:
18 Лютого, 2016

Двоє  спортсменів з Тернопільщини  –  Дмитро Мазурчук  та Степан Пасічник  представляли Україну на  II зимових Юнацьких Олімпійських іграх, що тривають у Ліллехаммері.

 

Дмитро Мазурчук, одинадцятикласник Кременецької загальноосвітньої школи № 1,  у змаганнях із лижного двоборства (стрибки з трампліна та лижні гонки) зумів потрапити до топ-10 найкращих двоєборців світу, посівши 7 місце в загальному заліку.

 

Як повідомляє офіційний сайт змагань, у першому виді програми – стрибках з трампліну – українець стрибнув на 91 метр і отримав від суддів 50,5 бала, що дозволило йому посісти восьме місце в проміжній таблиці. Однак  другий вид програми  видався для нашого земляка досить драматичним. Безпосередньо перед останнім підйомом, намагаючись наздогнати польського спортсмена, він зламав палку. Але не дивлячись на це, Дмитро Мазурчук зумів фінішувати з сьомим результатом.

 

 

Степан Пасічник,  теж кременчанин, а нині першокурсник  Львівського державного університету фізичної культури, у змаганнях зі стрибків на лижах  з 90-метрового трампліна зайняв 13 місце.

 

У фіналі він зробив стрибок на 83 метри (12-е місце за результатами проміжної спроби), але у загальному заліку поступився на 13 місце. 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: