700 прокурорів отримали статус «учасник бойових дій»

Опубліковано:
12 Березня, 2016

Таку інформацію виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук активіст Анатолій Астаф’єв.  Він же повідомляє, що в списку, що складається з семи сотень імен, тільки одну людину можна назвати атошником – це прокурор Грищук, який брав участь в боях за донецький аеропорт. А як щодо інших 699?  У коментарях до цього допису читачі почали висувати власні гіпотези щодо назви прокурорського батальйону і його застосування.

 

Так один з користувачів зазначив, що з героїв можна сформувати «окрему прокурорську гвардійську дивізію і відіслати їх на передову. Інший підтримав цю ідею і запропонував назвати утворене формування ім’ям Шокінда.

 

Нагадаємо, що статус «учасника бойових дій» дає чимало пільг, одна з яких — можливість отримати земельну ділянку. Однак справжньому воїну домогтися свого законного права на землю практично неможливо, а ось для сильних світу цього ця «обкладинка»  дає чудову можливість за безцінь отримати ділянки в престижних районах.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: