500 доларів передали москвичі для підтримки українських бійців

Опубліковано:
12 Січня, 2015

“Вітаю Вас, пане Володимире! Пробачте, що турбую Вас, але тільки надзвичайна довіра до Вас змісила мене просити Вашої допомоги. Дуже прошу порадити, або допомогти.

 

Справа в тому, що мої друзі з Москви, неукраїнці, батьки яких були політв’язнями сталінських концтаборів, а самі вони – постійними учасниками маршів миру, попри те, що їх всіх за те переслідують, так ось, ці люди з Москви передали на українську армію 500 доларів.

 

Саме на українську армію. Думаю, що ці гроші варто віддати не на одяг, чи продукти і навіть не на медикаменти, а на щось із зброї, якою б відбиваючи вбивали путінських вбивць. Можливо це міг би бути тепловізор, чи прилад нічного бачення, можливо, якась конкретніша зброя. Але потім, думаю, було б дуже важливо, якщо б десь, хоча б тут, у фейсбуці, подякувати родині не українців! з Москви (без прізвищ, звісно) за допомогу українській армії.

 

Будь-ласка, треба, щоб солдати на фронті знали, що москвичі підтримують їх фінансово, це підняло б їхній дух. що Ви про це думаєте? Будь-ласка, розумію і шаную Ваш біль, Вашу зайнятість і дрібничковість мого прохання, але все ж… З пошаною і вдячністю за Вашу працю задля України, Лариса”, –  з таким проханням жінка через Фейсбук  звернулася до Володимира Голоднюка, який уже відповів їй, що гроші будуть використані на придбання прицілу нічного бачення для 4-го батальйону 24 бригади.

 

– Дякую всім хто долучився та допомагає бійцям АТО в силу своєї можливості, – зазначає Володимир Васильович, – нагадую Штаб працює виключно в інтересах бійців АТО.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #долари, #допомога, #москвичі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: