29 січня медичний університет матиме ректора

Опубліковано:
1 Січня, 2015

29 грудня 2014 року відбулося спільне засідання організаційного комітету з проведення виборів ректора та претендентів на посаду ректора ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України».


На засіданні були присутні всі вісім претендентів на посаду ректора університету: Л. С. Бабінець, В. Є. Бліхар, С. Н. Вадзюк, О. Л. Ковальчук, М. М. Корда,  І. Р. Мисула, В. В. Шманько, О. І. Яшан.

 

 1-й тур виборів ректора університету відбудеться в четвер, 22 січня 2015 року, в актовій залі університету з 900 до 1500. За необхідності, 2-й тур виборів ректора університету провести 29 січня 2015 року в тому ж приміщенні з 900 до 1500.Під час проведення голосування та підрахунку голосів забезпечити проведення відеозйомки.

 

Претенденти на посаду ректора університету мають надати свої фотографії, біографічні довідки та передвиборчі програми (в електронному і паперовому вигляді) в оргкомітет з проведення виборів ректора одночасно 05 січня 2015 року о 1500.


Програми претендентів на посаду ректора університету представити на сайті університету і в газеті «Медична академія».


Шляхом відкритого голосування претендентів на посаду ректора університету вирішено розміщувати їх передвиборчі програми та включити в бюлетень для таємного голосування в алфавітному порядку за прізвищами.

 Претенденти  на посаду ректора університету 05 січня 2015 року о 1500 подати в оргкомітет з проведення виборів ректора університету дані щодо спостерігачів, які будуть присутні при підрахунку голосів на виборах ректора (не більше 2 спостерігачів від одного претендента).


За вимогою претендентів на посаду ректора університету, вони будуть самостійно організовувати зустрічі з працівниками та студентами університету. В разі потреби, виділення лекційних аудиторій буде погоджуватися з оргкомітетом з проведення виборів ректора університету. Дата і час зустрічей визначатимуться за черговістю подачі заяв в оргкомітет з проведення виборів ректора університету.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ректор, #ТДМУ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: