23-річна Христина з Тернопільщини їде на фронт, бо хлопці "косять"

18.02.2015 11:45   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Тарас Савчук

Молода дівчина з Тернопільщини вирішила вступити до лав захисників України. Христині лише 23, сама вона родом із Бучацького району.

 

Про те, що на фронт волонтери збирають юну патріотку написала тернопільська активістка із Самооборони Тернопільщини Лілія Мусіхіна в соцмережі.

 

- Вперше, мабуть, збираю на фронт дівчинку. Не втримаю – відговорювали всі, хто міг, але тепер – здались. Читайте і провалюйтесь під землю всі, хто “відкосив”! Це за її тендітні плечі ви сховались! – пише у Фейсбуці волонтерка.

 

Батьки Христини також не хотіли, аби та йшла туди, де кулі та небезпека, але, зрештою, вимушені були дати свою згоду.

 

Зараз волонтери шукають полегшений бронежилет для тендітної дівчини. Просять також допомогти із купівлею берців 38 розміру та «жіночого» військового бушлата 46 розміру.

 

Лілія Мусіхіна повідомляє, що захисниця відправиться спочатку на полігон, а орієнтовно через місяць – в Піски, де дислокується батальйон ОУН.

 

Побажаємо відважній дівчині мужності, терпіння, а також повернутися додому здоровою та з перемогою!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі