На Тернопільщині переселенці можуть отримати грантові кошти на відкриття власної справи

Опубліковано:
30 Березня, 2024

На Тернопільщині переселенці та сім’ї постраждалих від війни, можуть отримати грантові кошти на відкриття власної справи. Заявки приймає Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Подати документи можна до 15 квітня.

«Участь можуть взяти внутрішньо переміщені особи з реєстрацією в Тернопільській громаді, а також домогосподарства з місцевого населення, постраждалих від наслідків війни (ветерани війни та члени їх сімей). Сектори, які можуть претендувати на фінансування: сільське господарство, виробництво, послуги, торгівля», – розповіли у Тернопільській міській раді.

Щоби взяти участь у відборі заявок на конкурс треба перейти за посиланням та завантажити на свій персональний комп`ютер зразок анкети учасника програми грошової допомоги та шаблон бізнес-плану. Необхідно заповнити анкету в друкованому вигляді та принести разом з пакетом документів (оригінали та їх ксерокопії).

Документи приймають за адресою: м.Тернопіль, вул. Мостова бічна, 6, з понеділка по п’ятницю, з 10:00 год по 15:00 год.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: