Weblium та KOLO співпрацюють задля наближення перемоги

Опубліковано:
28 Березня, 2024

Простий і надійний  конструктор сайтів з українським корінням Weblium став одним з 33 стратегічних партнерів фонда швидкої допомоги українській армії KOLO. В фонді таких партнерів називають KOLOсами.

Вже більше 7 років Weblium допомагає малому та середньому бізнесу по всьому світу просто та швидко запускати повноцінні представництва в глобальній мережі: лендінги, сайти-портфоліо, візитівки, повноцінні інтернет-магазини. Останні два роки компанія постійно допомагає українським фондам, волонтерам і благодійним організаціям.

“З першого дня повномасштабного вторгнення команда Weblium зрозуміла, що це буде довга і виснажлива війна. Війна за виживання нас, як нації. Війна, в якій кожні працьовиті руки мають значення. Пишаємось тим, що ні на одну хвилину не припиняли робити те, навіщо нас покликали наші клієнти: безперебійно надавати всі свої послуги, розширюючи функціонал і збільшуючи лінійку продуктів.” – COO Weblium, Даніелла Шихабутдінова

Чому обрали KOLO, як одного з партнерів для розподілення допомоги

Тому що сьогодні дуже важливо бути впевненим в тому, що гроші використовуються максимально ефективно і швидко. Що бійці отримують те, що їм треба, чітко за призначенням і в строк. В Україні не так багато фондів, які довели, що можуть справлятись з цією задачею. KOLO, без сумнівно, один з таких фондів.

«Ми докладаємо неабияких зусиль, щоб перетворити донати на актуальну технологічну перевагу на перший лінії фронту з максимальним ROI. Тішимося, що така поважна українська tech-компанія як Weblium долучилася до спільноти KOLOсів, та системно підтримує українських захисників за допомогою нашого фонду» — Співзасновник KOLO, Яр Бірзул

Окремо в Weblium пишаються тим, що крім звичайних донатів з перших днів запровадили програму безкоштовного створення сайтів для волонтерів, громадських організацій, благодійних фондів. Станом на сьогодні по цій програмі створено вже більше 300 сайтів і в напрямок проінвестовано більше мільйона гривень. Програма буде діяти до перемоги.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: