У Зборівській громаді розпочинається місячник благоустрою

Опубліковано:
28 Березня, 2024

Жителів Зборівської громади закликають долучатися до місячника благоустрою. Про це написали на сторінці громади у мережі Facebook.

У громаді ця акція традиційна. Під час неї проводять прибирання, озеленення, покращення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій, парків і скверів.

«Просимо всіх жителів громади, підприємців, працівників установ, підприємств максимально долучитись до щорічного місячника з благоустрою. У наших можливостях принести користь суспільству, екології, рідному місту, селу і витратити на це зовсім не багато часу. Ми можемо організувати прибирання на власному подвір’ї, біля під’їзду багатоквартирного будинку, на території кладовищ, зон відпочинку тощо. Разом із родиною, сусідами чи колегами висадити дерева, декоративні кущі та квіти. Необхідно пам’ятати, що про довкілля повинні турбуватись не лише комунальні служби, але й кожен із нас», – йдеться на сторінці громади у соцмережі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: