Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Громадський діяч, Президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України"

Останні дні московити не полишають Київ і всю Україну, а удари носять масований характер з руйнуваннями, як цивільної інфраструктури, так і критичної енергетичної. Ворог почав застосовувати гіперзвукові ракети, такі як Циркон.

Аналітики видання Defense Express стверджують, що 3М22 “Циркон” виявився гіперзвуковим та кращим за “Кинжал”, адже на відміну від Х-47 “Кинжал”, ракета «Циркон» все ж таки є гіперзвуковою ракетою, яка може підтримувати постійну гіперзвукову швидкість. Гіперзвукова ракета може долітати до столиці з окупованого Криму за 7-10 хв. Вартість Циркону, який вчора знищило українське ППО, становить 210 млн. доларів.

Якщо дивитися по аналогії, у грудні 2023 року москвини випустили по Україні 122 ракети. Суттєво наростити об’єм випущених ракет навряд чи вони могли. Крайній масований удар я назвав би профільним, тому що ціллю було знищення енергетичної української інфраструктури. А вчорашній удар по Києву був, скоріш за все, як психологічний натиск, тому що москвини не полишають сподівань на так зване перемир’я, для того, щоб перегрупуватися, накопичити зброю і ще з більшою люттю нищити Україну.

Якщо дивитися російські пабліки, телеграм-канали, то ми побачимо, що ці удари мають серйозний інформаційний супровід, який має посилити невизначеність в українців. Злі язики стверджують, що тиждень тому відбулася нічна поїздка Зеленського та Єрмака до Стамбулу, під час якої обговорювалась ймовірність початку переговорного процесу.

В цій ситуації я виокремив чотири складові, навколо яких сьогодні розгортаються події:

1 – Масований ракетний обстріл.

2 – Інформаційне супроводження обстрілів та вороже ІПСО.

3 – Ймовірна поїдка Зеленського до Стамбулу і попередні зустрічі з Ердоганом та російськими високопосадовцями.

4 – Затримка з фінансуванням Сполученими Штатами Америки, що, на переконання мокшанських правителів, має привести до формування в Україні настроїв перемир’я.

Українці пам’ятають і усвідомлюють, що непокаране зло стає вселенським злом. Недобитий ворог стає ще лютішим. І, якщо найменші натяки зі сторони українського суспільства будуть на те, щоб здобути якесь «перемир’я», то це є відтермінування ще більшої крові, ще більшої війни. Нам вчергове потрібно втриматися.

За даними розвідки Бойового Братерства України, кількість ракет для повторення таких масованих обстрілів, у московитих недостатньо. Їм знову потрібна буде передишка, щоб накопичити необхідну кількість ракет і продовжувати нищити українську інфраструктуру і українців. Окрім російського ракетного виробництва, ворог закупляє зброю у Північної Кореї, але вони менш ефективні, ніж російські. Загрозливим є ймовірне постачання ракет з Ірану.

Зараз нам вкрай потрібна допомога наших західних партнерів по посиленню протиповітряної оборони України. Не менш важливим є пришвидшення надання літаків F-16, тому що ми повинні не тільки збивати ракети, але й знищувати пускові ворожі об’єкти – літаки, пускові наземні установки та інші.

Дякуючи британцям, які передали Україні декілька сотень ракет і зняли обмеження щодо застосування їх на території ворога. І ці ракети мають дальність більше 300 км. ураження. Тому ми бачимо їх застосування на території Білгородської, Курської, Краснодарської та інших територіях ерефії.

Для перемоги над ворогом потрібна Українська Україна. Воїни Збройних Сил України повинні бути українцями по духу. А український дух – це коли кожен воїн є великою особистістю, а кожен бій – це стратегія і відповідальність воїна. Я переконаний, що наша перемога знаходиться у руках українських воїнів. Адже воїн – це не просто бойова одиниця, а це шляхетні, гідні й гонорові українці, які уособлюють в собі цілий Всесвіт. Від кожного українського воїна залежить вирішення бойових завдань на полі бою.

В цей же час, нам потрібно наростити воєнно-промисловий комплекс. Нам потрібно змінити політичне керівництво держави, яке не розуміє як здобути перемогу, навіть не посилає імпульсів суспільству, що робити і як здолати ворога. Власне, в цій частині потрібна не тільки витримка чи «перечекати чогось», а нам потрібно, щоб українське суспільство усвідомило, що кожен з нас повинен зробити для перемоги. Мотивація кожного українця повинна бути на найвищому рівні.

Для українців є місія – завершити цю чергову російсько-українську війну нашою перемогою для того, щоб сьогоднішні маленькі діти і майбутні діти України не воювали.

Тримаймо стрій! Перемога буде за нами.

Павло Жебрівський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: