Інформація недостовірна і перекручена: в тернопільській охоронній фірмі прокоментували обшуки і звинувачення (Відео)

Опубліковано:
24 Березня, 2024

У Тернополі ліквідували канал збуту наркотичних засобів, закрили наркопритон, та вилучили зброю. І все це активно пов’язали із діяльністю охоронної фірми, а також ветеранської громадської організації. А деякі місцеві видання напряму пов’язали протиправне із їхніми керівниками – Володимиром Камінським і Тарасом Пастухом.

“Нас ця інформація дуже сильно обурила своєю кривизною. Хочу повідомити, що дійсно, 7 березня в офісі, а також у моїй квартирі, а також у працівників “Роял Контракт” та членів організації проводились обшуки, після чого у ЗМІ починають розповсюджувати інформацію про нібито вилучені 10 кг наркотичних речовин у засновників ГО Пастуха та Камінського. Дана інформація не відповідає дійсності взагалі”, – пояснив Тарас Пастух, заступник директора ТОВ “РОЯЛ КОНТРАКТ”, голова ГО “Тернопільська обласна організація ветеранів”

На підтвердження показали протоколи обшуків, проведених в офісі та квартирі Тараса Пастуха. Володимир Камінський зауважив, що провели обшук і у його помешканні, де він вже кілька років не живе.

Наразі поліція оголосила підозри вже колишньому директору охоронної фірми, та ще двом фігурантам.

“З анонімних джерел нам відомо, що в дійсності було затримано та взято під варту двох осіб з великою кількістю наркотичних речовин, але вони жодного відношення ні до мене, ні до громадської організації, ні до жодних членів організації не мають. Ми не маємо відношення до наркотрафіків, які пришивають нам”, – каже Тарас Пастух.

Окремо обурив керівників охоронної фірми допис головного поліцейського області Сергія Зюбаненка, який першим офіційно прокоментував обшуки на своїй сторінці у соцмережі.

Скрішот допису з фейсбук-сторінки Сергія Зюбаненка.

Організатори пресконференції пояснюють, у жодного працівника охоронної фірми чи члена громадської організації правоохоронці не проводили експертизу щодо наркотиків. А тому не розуміють, на підставі чого їх звинувачують.

Більше дивіться у сюжеті: 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: