У Тернопільській бібліотеці діє виставка картин Володимира Якубовського

Опубліковано:
24 Березня, 2024

У Тернопільській обласній бібліотеці для молоді запрошують на персональну виставку Володимира Якубовського «Живопис». В експозиції представили 25 полотен.

Серед картин, які представив автор, це яскраві, багатоколірні сюжетні роботи, театральні, майже казкові картини, а також, зимові, весняні та літні пейзажі й натюрморти.

Експозицію можуть переглянути всі охочі. Вхід вільний. Виставка діє на другому поверсі бібліотеки ю з 10 до 18 години щодня, вихідний- субота.

«Володимир Якубовський – живописець і книжковий графік, заслужений художник України, член Національної Спілки художників України, головний художник Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки, лауреат Премії імені Іванни Блажкевич, лауреат обласної премії в галузі культури у номінації «Образотворче мистецтво – імені Михайла Бойчука» за підсумками 2017 року», – розповіли організатори виставки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: