На тернопільському ринку немає більше “валютчиків”

Опубліковано:
22 Березня, 2024

Вже більше ніж півроку, як з тернопільського ринку зникли “валютчики”.  Правда, деякі сміливці намагаються таки повернутися у “бізнес”. Але за їхньою діяльністю уважно стежить поліція, яка виявляє громадян, котрі здійснюють незаконні валютні операції. У серпні минулого року  новий начальник поліції Сергій Зюбаненко обіцяв, що це не “одноразова акція” і всім слід пам’ятати, що такий обмін – це грубе порушення чинного законодавства. А  люди, які свідомо йдуть на це – відповідатимуть за скоєнні протиправні дії.

Зараз на місці, де відбувалися незаконні валютні операції з’явився банер, який розповідає про всі ризики таких маніпуляцій.  

Проблема так званих «вуличних мінял» в області усе ж існує, тож роботу у цьому напрямку ми продовжимо і надалі. А щодо осіб, які порушуватимуть законодавство у цій сфері, то їх притягуватимемо до відповідальності згідно з чинним законодавством, – обіцяє Сергій Зюбаненко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: