Сам Чесний теж так вважає. І він чітко про це говорить! А чого йому соромитись. Якщо вже бути чесним, то бути чесним до кінця! 

Уявіть лише, як йому непросто. Він часто сам зізнається. Що навколо багато спокус. Навколо багато тих, хто не є зовсім чесними. Але в цьому, мабуть, його сила. І він чітко про це говорить.

Нумо розбиратись.

І наче не час для виборів. Наче жодних передвиборчих кампаній чи обіцянок. Хто ж він? Чому він не розкриває свого обличчя, якщо він такий чесний і його так багато? 

Чесному немає чого приховувати. Адже в нього й так все написано на обличчі. Вся правда. Навіть, якщо комусь не подобається та правда, цього все одно не зміниш. Бо чесність – вона така. Якщо вже є – то її не зміниш. Та й кому це потрібно. 

Адже, з часом, вся правда стає доступна. І ті, хто був нечесний, стане просто нецікавим, неактуальним, вчорашнім. Так є в житті.

Багато про нього невідомо. Але ми дещо знайшли. Можливо, тут є якісь підказки. https://chesnyi.site/

Давайте далі спостерігати.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: