Засідання ректорату ТНПУ: забезпечення доступності та якості електронного навчання

Опубліковано:
19 Березня, 2024

На засіданні ректорату ТНПУ обговорили ефективність електронного навчання. Керівник відділу дистанційного навчання навчально-наукового центру організації освітнього процесу Валерій Габрусєв представив аналіз поточної ситуації та озвучив перспективи його удосконалення. 

У виступі Валерій Габрусєв порушив питання якості контенту, технічної підтримки, залучення студентів та викладачів, а також можливості розвитку платформи для поліпшення взаємодії. Висловив надію на подальше зростання ефективності та доступності електронного навчання в університеті.

Йшлося про значення постійного покращення електронного навчання, зокрема, піднесення якості навчального матеріалу та забезпечення технічної підтримки на високому рівні, про активну участь студентів та викладачів у розробці та вдосконаленні курсів, а також про важливість співпраці з іншими університетами для обміну досвідом.  Доповідач наголосив на необхідності забезпечення доступності електронного навчання для всіх студентів.

Розглянув Валерій Габрусєв і напрямки подальшого розвитку електронного навчання, зокрема, за його словами, планується вдосконалення методики викладання через використання електронних курсів та дистанційного навчання. Також доповідач розповів про плани щодо розширення та активізації використання  інтерактивних мультимедійних ресурсів та запровадження власних навчальних відео ресурсів з метою вдосконалення навчального процесу.   

В обговоренні виступу прозвучали побажання про можливість інтегрувати дані платформи “Moodle” у систему “Облік”. Керівник навчально-наукового центру організації освітнього процесу ТНПУ Ганна Чайковська зазначила, що зараз саме триває робота над цим завданням та акцентувала увагу на важливості змін відповідно до вимог індивідуальної освітньої траєкторії.  

Ректор ТНПУ Богдан Буяк висловив вдячність працівникам, які адмініструють велику платформу, закликав подбати про ребрендинг курсів системи “Moodle”, створити портфоліо авторів курсів, впорядкувати наповнення системи.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Пресслужба ТНПУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: