Триває прийом заявок на конкурс з відзначення найкращих ініціатив громадського сектору в умовах війни

Опубліковано:
18 Березня, 2024

Конкурс «Золотий фліпчарт – 2024» покликаний зібрати та розповісти історії боротьби громадського сектору в умовах війни, відзначити та мотивувати українців й надалі працювати на перемогу України. 

Конкурс проводиться у шести номінаціях:

  • Проєкт року – проєкт, який найбільше демонструє підтримку військових, ВПО чи інших людей, які постраждали через воєнні дії на території України.
  • Волонтерська ініціатива року – ініціатива, яка реалізовувалася у 2023 році та була спрямована на пришвидшення перемоги України.
  • Молодіжний проєкт року – проєкт, який стосується волонтерства чи іншої діяльності молоді задля підтримки військових, ВПО чи інших людей, які постраждали через воєнні дії. 
  • Благодійна організація року – організація, яка реалізовуючи проєкти з волонтерства, допомоги військовим, ВПО чи інші ініціативи, пришвидшує нашу перемогу
  • Молодіжна рада року – рада, яка об’єднала навколо себе активну молодь задля реалізації волонтерських та інших ініціатив задля пришвидшення перемоги України.
  • Громадська організація року – організація, яка з перших днів війни своєю щоденною роботою працювала над пришвидшенням перемоги.

У залежності від номінації подаватися на конкурс можуть члени громадських організацій, представники ініціативних груп, молодіжних рад, волонтерських ініціатив та благодійних організацій, активісти та активістки. Ознайомитися з іншими вимогами конкурсу та подати свою заявку можна за цим посиланням.  

Як податись на конкурс?

  • Уважно перечитати на сайті усі номінації та обрати ту, яка найбільше вам підходить.
  • Перейти на відповідну номінацію та зареєструватися. Після цього ви матимете можливість заповнити заявку для участі в конкурсі. Частина відповідей на запитання буде доступна для загального ознайомлення, частина – лише для експертного оцінювання. У спеціальній формі будуть зазначенні питання, на які знизу необхідно дати відповіді.
  • Уважно заповнити та перечитати усі пункти, які потребують заповнення. Після надсилання ви не зможете вносити корективи.
  • Пройти технічний відбір.
  • Після оприлюднення усіх номінантів та початку голосування агітувати за свою номінацію.

Прийом заявок триватиме до 20 березня 2024 року включно. Подати заявку можна на сайті конкурсу за цим посиланням.

Обрання переможців відбудеться шляхом голосування на сайті проєкту та оцінці експертної комісії конкурсу.

Онлайн голосування та оцінювання експертами заявок проходитиме з 22.03 до 07.04.2024 року. Офіційне нагородження пройде 26 квітня 2024 року у місті Тернополі.

Партнери конкурсу: телекомпанія «TV-4», торговельна марка «Молокія», Тернопільський м’ясокомбінат, Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА, креативний кластер NA ПОШТІ,  інформаційне агентство «UAMedia Group» та веб-студія «Екстрполія». 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: