«Динаміада – 2024»: тернопільські рятувальники здобули «срібло» у турнірі з гирьового спорту

Опубліковано:
17 Березня, 2024

Тернопільська команда рятувальників здобула «срібло» у турнірі з гирьового спорту, змагалися за першість Тернопільської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, за програмою змагань «Динаміада – 2024».

Участь взяли 5 команд динамівських колективів фізичної культури. Змагалися вони у ривку та поштовху гирі, вагою 32 кілограми.

«У підсумку, команда Головного управління ДСНС України у Тернопільській області посіла почесне друге місце, поступившись лише збірній Головного управління Національної поліції. Відзначились рятувальники і в особистих заліках. Зокрема, друге місце у ваговій категорії до 85 кг посів Денис Ганусевич. Срібло у ваговій категорії до 95 кг взяв Василь Максимів. Василь Сохацький виборов друге місце у ваговій понад 95 кг. Перше місце у ваговій категорії понад 95 кг виборов Віктор Мороз», – повідомили на сторінці обласного управління ДСНС.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: