У селі Конюхи на Тернопільщині відкрили меморіальні дошки трьом воїнам

Опубліковано:
16 Березня, 2024

У селі Конюхи на Тернопільщині відкрили меморіальні дошки трьом воїнам – Олегу Чипчуру, Ігорю Гаврилюку та Олегу Панченку. Їх встановили на стіні школи.

Меморіальні дошки присвячені Олегу Чипчуру, Ігорю Гаврилюку та Олегу Панченку. 37-річний Олег Чипчур був водієм-сапером. Загинув чоловік 27 липня 2023 року під час артилерійського обстрілу в селі Вербове Запорізької області. Посмертно бійця нагородили Хрестом “Честь і слава” та Орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Вшанувати пам’ять військовослужбовців прийшли рідні, односельці, друзі, працівники сільської ради, учні й учителі навчального закладу. Представники духовенства освятили меморіальні дошки і відправили панахиду за захисниками України. 

«Під час заходу згадали, якими були ці мужні чоловіки та поділилися спогадами про їх життєвий шлях. Наш обов‘язок гідно шанувати пам‘ять і подвиги полеглих захисників, які ціною власного життя виборювали незалежність України! Вічна пам’ять і слава нашим Героям та усім хто віддав життя за Україну», – написали на сторінці Козівської селищної ради у мережі Facebook.

Олегу Панченку було 28 років. Він був стрільцем 15-го окремого Луганського полку Східного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії України. Загинув 19 вересня 2015 року. Посмертно нагороджений Хрестом “Честь та слава”.

Ігорю Гаврилюку було 44 роки. Він пішов на війну добровольцем. Був сержантом Нацгвардії України. 29 січня 2023 року загинув на Донеччині. Посмертно його нагородили орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Олегу Чипчуру було 37 років. Він служив водієм-сапером. Загинув воїн 27 липня 2023 року під час артобстрілу в селі Вербове Запорізької області. Посмертно його нагородили Хрестом “Честь і слава” та Орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: