Корейська косметика має великий попит серед жінок по всьому світу. Це пов’язано із доведеною ефективністю, безпечністю та якістю цих продуктів. Один із найпопулярніших засобів – це корейські маски для обличчя, які можна придбати онлайн в інтернет-магазині Fabo. 

Типи масок за призначенням 

Корейські доглядові маски можна поділити на кілька основних категорій за основним призначенням. До них належать: 

  1. Зволожувальні – ідеальний варіант для сухої зневодненої шкіри. Вони містять такі інгредієнти, як гіалуронова кислота, пептиди, масло ши.  
  2. Живильні – роблять дерму більш м’якою, гладкою та сяючою. До їх складу входять екстракти натуральних рослин та вітаміни. 
  3. Очищувальні – призначені для видалення надлишків шкірного себуму та ороговілих клітин. Включають скрабуючі елементи, наприклад, деревне вугілля. 
  4. Омолоджувальні – ефективно борються з ознаками старіння, зокрема зморшками, пігментацією, втратою еластичності. До їх складу входять пептиди, колаген, антиоксиданти. 
  5. Освітлювальні – чудове рішення для жінок, які страждають на надмірну пігментацію та прагнуть зробити шкіру на декілька тонів світлішою. Один з активних компонентів таких масок – вітамін С. 

Це лише деякі з найпопулярніших варіантів. При виборі важливо враховувати тип шкіри, її потреби та бажаний результат. 

Як вибрати корейську маску для обличчя

Великий вибір корейських доглядових засобів може ускладнити підбір ідеального засобу. Почати варто з визначення типу шкіри. Власницям сухого епідермісу варто звернути увагу на зволожувальні продукти, а жінкам із жирним типом – на очищувальні маски. 

Обов’язково зверніть увагу на активні інгредієнти та їхню концентрацію. Не забудьте і про зручність використання: це може бути тюбик, схожий на крем, баночка або одноразове саше. 

Головне – не боятись експериментувати. Спробуйте різні типи масок, щоб знайти те, що підходить саме вам. В інтернет-магазині Fabo до замовлення доступні набори, які включають по декілька засобів для догляду за шкірою. За виникнення складнощів компанія пропонує звернутися до зручного бота-помічника у Telegram.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: