“Ми маємо збільшувати надходження до бюджету, аби забезпечувати ЗСУ і наближати перемогу!” – в. о. начальника ТОВА Володимир Важинський

Опубліковано:
14 Березня, 2024

В Тернопільській обласній військовій адміністрації відбулася міжвідомча нарада щодо створення та функціонування індустріальних парків на Тернопільщині.

Участь у зустрічі взяв виконувач обов’язків начальника Тернопільської ОВА Володимир Важинський, народні депутати України, голова Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку, представники суб’єктів господарювання області та керівники структурних підрозділів ОВА.

“Ми повинні усі разом працювати над інструментами, які допоможуть розвивати економіку, збільшувати надходження до бюджету, аби забезпечувати нагальні потреби Збройних Сил України, наближаючи нашу Перемогу! Одним із дієвих інструментів, які сприятимуть швидкій відбудові нашої держави, є функціонування індустріальних парків. Саме тому ми повинні сприяти їхньому створенню та розвитку”, – сказав Володимир Важинський.

На сьогодні на Тернопільщині є три індустріальні парки. Йде робота над створенням ще трьох.

З метою підтримки та розвитку індустріальних парків цьогоріч в Державному бюджеті вперше передбачено кошти в сумі 1 млрд гривень, а крім цього для резидентів індустріальних парків діють фіскальні стимули.

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: