Зламана кришка акумулятора смартфона, як щодо гарантії?

Опубліковано:
13 Березня, 2024

Телефони стали незамінним обладнанням у повсякденному житті. Дехто використовує їх тільки для дзвінків або надсилання текстових повідомлень, для інших же смартфон є робочим інструментом. Через те, що мобільний пристрій супроводжує свого власника всюди, він часто зазнає механічних пошкоджень. І якщо корпус телефону страждає вкрай рідко, то кришка акумуляторного відсіку часто приймає основний удар на себе, наприклад, під час падіння. У зв’язку з чим, доводиться її міняти на нову, а для смартфона самсунг знайти нову панель можна тут https://www.aks.ua/catalog/zadnie-kryshki/brand/samsung.

Який збиток не покриває гарантія?

Хоча гарантія покриває безліч несправностей, які можуть виникнути під час використання телефону, проте варто уважно вивчити цей список. Завдяки цьому ви не здивуєтеся, коли вам відмовлять ремонтувати пошкоджений смартфон в офіційному сервісному центрі. Універсального гарантійного зразка не існує, оскільки зобов’язання виробника визначаються індивідуально для кожної моделі телефону. Однак у більшості випадків вони поширюються на ремонт електронних компонентів, які знаходяться всередині корпусу.

Гарантійний талон, що додається до нового пристрою, містить опис умов, за яких усі зобов’язання виробника анулюються. Це важлива інформація, на яку варто звернути особливу увагу перед початком експлуатації нового телефону. До найчастіших причин відмови поручителя від відповідальності можна віднести:

  • ремонт телефону, виконаний неуповноваженою особою або організацією,
  • контакт обладнання з рідиною,
  • механічне пошкодження, що утворилося внаслідок падіння або удару.

 Як бачите, на будь-які механічні пошкодження гарантія не поширюється. Однак у будь-якому разі мобільний пристрій можна відновити, зокрема й замінити задню кришку. Усе залежить від служби, до якої ви вирішили звернутися, та характеру пошкоджень. Кінцева вартість ремонту встановлюється шляхом індивідуального розгляду справи. Іноді достатньо просто замінити задню панель на нову і смартфон далі буде радувати свого власника. Знайти кришку до Huawei можна тут https://www.aks.ua/catalog/zadnie-kryshki/brand/huawei.  Але часом страждає не тільки кришка акумулятора, а й внутрішні компоненти пристрою. У такому разі комплексний ремонт обійдеться істотно дорожче.

Чи буде актуальна гарантія після заміни кришки акумулятора

 Заміна кришки батарейного відсіку в офіційному сервісному центрі збереже не тільки герметичність пристрою, а й гарантійні зобов’язання з боку заводу виробника. До того ж офіційне представництво бренду використовує під час ремонту оригінальні деталі, тому телефон відновлюється до початкового стану.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: