Нам не потрібно недооцінювати ворога. Ворог нелюдський. Ворог має достатньо багатий фінансовий ресурс, військову техніку і боєприпаси, як власного виробництва, так і виробництва диктаторських режимів країн КНДР і Іран. Але не треба переоцінювати ворога.

Нещодавно британці провели дослідження, в результаті якого встановили, що жителів на московії не більше 90 мільйонів, а не 140 мільйонів, як нам торочать звідусіль. Треба врахувати, що на московії 28 мільйонів живе в самій москві, а 12 мільйонів в Санкт-Петербурзі. Тобто у двох містах, в яких бояться шукати мобілізаційний ресурс, половина оцього нелюдського сміття, який відправляють в Україну на забій. Тобто, мобілізація буде йти приблизно із 40-50 мільйонів населення московії. Якщо взяти, що в Україні 35-36 мільйонів, то мобілізаційний ресурс їхній в рази два більше, ніж у нас, а не в чотири-пʼять, як нам багато хто говорить. Через це нам потрібно не недооцінювати, але й не переоцінювати ворога.

Звичайно, якщо для української нації життя кожного українця найцінніше, то для москвинів утилізація їх 200-300 тисяч і навіть мільйона – це статистика. Зрозуміло, що не так все добре з грошима на московії, як говорять. Вже сьогодні на рівні уряду на московії хочуть випустити облігації в юанях для того, щоб збільшити товарообіг між Китаєм і московією. Фактично, мають проблеми по газу, свистопляска з цінами на нафту не приводить до того, що бюджет московії спроможний тратити надшалені гроші на війну проти України. Також з озброєнням не все так добре. Якщо, по деяким даним, півтора мільйона снарядів вони отримали з Кореї, то ці снаряди випуску 70-х років минулого століття і не настільки ефективних.

Що повинна зробити українська влада?

Перше завдання для влади: прийняти справедливий закон про мобілізацію, а не той, який шаманять в стінах Верховної Ради.

Друге – нарощувати виробництво боєкомплекту в Україні, використовуючи, в тому числі шахти на Львівщині, Волині та в інших захищених місцях. Запустити економіку, і найголовніше, перестати забивати українську націю щоденними відосіками. Там, де є злочини влади, на них потрібно вказувати і змушувати владу реагувати.

Як приклад, українська нація побачила, що переходячи в оборону, не були підготовлені фортифікаційні споруди. І про це почали багато говорити й писати. Сьогодні з кожного ящика вже показують, які фортифікаційні споруди будують та виділили додатковий фінансовий ресурс.

Правда, хочуть, щоб тендери виграли наближені до влади фірми, але це інше питання.

Але коли увага української нації була сфокусована на відсутності фортифікаційних споруд, то не реагувати на цю проблему, нинішні очільники України, не могли. В цій частині Британські дайджести пишуть вже про те, що лінія наближена до фронту скорше нагадує будівельний майданчик.

Тобто тільки примус до виконання обов’язків змушує нинішнє політичне керівництво реагувати на виклики, які стоять перед Україною. Через це не недооцінюємо москвинів, але їх і не боїмося. Не все в них так в шоколаді, як вони говорять. І найголовніше, не миримося з недолугістю, з мародерством і злочином політичного керівництва, а примушуємо їх до виконання обов’язків по обороні України. І тоді переможемо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: