Футболки, худі, светри — одяг з принтом допомагає підкреслити стиль та створити небанальні look’и. Проте щоб річ не втратила вигляд вже після 2-3 прання, варто правильно за нею доглядати. Зараз найбільш часто для нанесення зображень на одяг використовується саме uv dtf друк. Тож ми розповімо вам про всі секрети догляду, які допоможуть зберегти улюблену футболку чи светр на довше. 

Догляд за одягом з принтом: 6 правил

Щоб вбрання не втратило яскравість, необхідно:

  1. Перевірити рекомендації виробника. Перш ніж прати одяг з DTF-принтом, перевірте етикетку з інструкціями щодо прання. Виробник зазвичай надає рекомендації щодо температури прання, типу прального засобу та інших особливостей догляду за тканиною.
  2. Прати навиворіт. Не забудьте вивернути футболку, перш ніж класти її в пральну машинку. Це допоможе уникнути прямого контакту принта з пральними засобами, та його пошкодження об барабан машинки.
  3. Використовуйте делікатні режими прання. Для збереження якості принта та тканини обирайте щадні режими прання на пральній машині. Використовуйте прохолодну або теплу воду, а також делікатні пральні засоби без агресивних хімічних складників.
  4. Уникайте використання хлорного відбілювача. Такий засіб може вплинути на яскравість та насиченість кольорів. Використовуйте альтернативні засоби для відбілювання, які не містять хлору. Попередньо випробуйте такі відбілювачі на невеликому клаптику тканини, а також ні в якому разі не наносьте відбілювач безпосередньо на принт. 
  5. Прасуйте зі зворотного боку або через тканину. Уникайте прямого контакту праски з принтом. 
  6. Сушіть на повітрі. Найкраще сушити одяг з DTF-принтом на відкритому повітрі, якщо така можливість є. Використання сушарки може призвести до деформації тканини або принту. Разом із тим уникайте сушіння одягу на прямому сонці, оскільки це може спричинити вигорання кольорів принта. Краще обрати прохолодне, провітрюване місце для сушіння.

Перед кожним пранням уважно перевіряйте стан принта. Якщо ви помітили будь-які пошкодження чи відшарування кольорів, уникайте прання в пральній машині та обирайте ручне прання в холодній воді.

Як зауважують в PNG Studio, деякі види одягу з принтом можна прати лише вручну або в холодній воді. Тому обов’язково врахуйте рекомендації виробника конкретно у вашому випадку. Адже правила догляду можуть відрізнятися залежно від типу тканини, методу нанесення друку та багатьох інших факторів. 

Дотримуючись цих порад, ви зможете зберегти якість та вигляд вашого одягу з DTF-принтом протягом тривалого часу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: