Де прочитати актуальні новини Тернопільщини: TeNews потрапив у ТОП-5 місцевих ЗМІ

Опубліковано:
12 Березня, 2024

Онлайн-медіа Тернополя та області забезпечують місцевому населенню широкий доступ до інформації про події та розвиток регіону, допомагають підтримувати спільноту. Вони пишуть останні новини з різноманітних сфер життя: від війни та політики до анонсів та репортажів. Крім цього, часто такі ресурси  публікують колонки та інтерв’ю, мають сторінки у соцмережах. 

Рейтинг найбільш популярних за 2023 рік онлайн-медіа Тернопільщини склали фахівці команди контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO. Для цього вони провели аналіз тисяч ЗМІ за допомогою своєї бази та аналітики SimilarWeb. При цьому головним критерієм відбору було число переглядів ЗМІ за 2023 рік.

null

Лідером добірки стало видання 0352.ua, воно отримало 44,7 млн переглядів. Цей новинний портал відомий своєю оперативністю та широким охопленням подій у Тернополі та області. 

На другій сходинці – te.20minut.ua медіа з 10,6 млн переглядами за рік. Ресурс активно відстежує найактуальніші події на Тернопільщині. Він оприлюднює новини з різних сфер життя, від політики до культури, забезпечує місцевим жителям широкий огляд подій.

Третім стало видання ternopoliany.te.ua, його переглянули 3,4 млн разів. Журналісти медіа часто публікують коментарі та аналізи, що стосуються важливих питань для місцевої громади. Крім цього, у них є розділ з актуальними новинами і подіями регіону. 

2,1 млн разів за 2023 рік переглянули платформу tenews.org.ua. Вона зайняла четверте місце ТОПу. Ресурс приділяє увагу суспільно-політичним подіям, які відбуваються у місті Тернопіль та області. TeNews регулярно публікує новини та аналітику про важливі теми для місцевої громади.

null

Замикає першу п’ятірку видання zz.te.ua, яке переглянули 2 млн разів. Портал спеціалізується на оперативному повідомленні про надзвичайні ситуації, дорожньо-транспортні пригоди та інші події, що відбуваються на Тернопільщині. За Збручем публікує фоторепортажі, має розділи з цікавими колонками та статтями.  

Друга п’ятірка лідерів ТОП-10 виглядає так:

  • teren.in.ua – 1,9 млн переглядів за 2023 рік;
  • gazeta1.com – 1,6 млн переглядів за 2023 рік;
  • poglyad.te.ua – 1,25 млн переглядів за 2023 рік;
  • gazeta-misto.te.ua – 1,23 переглядів за 2023 рік;
  • realno.te.ua – 1,1 млн переглядів за 2023 рік.

Ці місцеві онлайн-медіа Тернополя та області допомагають мешканцям бути освіченими та інформованими про важливі суспільні питання та події, що відбуваються навколо них.

Дослідження проводилося на основі сайтів з каталогу PRNEWS.IO. Статистика відвідуваності базується на аналітиці SimilarWeb. Період – з 1 січня до 31 грудня 2023 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: