Білобожницька громада підтримала проєкт «Книга пам’яті Тернопільщини. Герої російсько-української війни»

Опубліковано:
12 Березня, 2024

Білобожницька громада та громадська організація “Медіа-центр Тернопіль” об’єднали зусилля для реалізації важливого проєкту – “Книга пам’яті Тернопільщини. Герої російсько-української війни”. Представники підписали меморандум про співпрацю.

Співпраця одразу розпочалася продуктивно. Дослідники зустрілися з родинами загиблих, зібрано додаткову інформацію про воїнів, поповнили фонд проекту копіями документів та фото про загиблих захисників.

Головна мета проєкту “Книга пам’яті Тернопільщини” – зберегти пам’ять про Героїв, які загинули за Україну у боротьбі із ворогом, а також створити цінний історичний ресурс для майбутніх поколінь.

Проєкт передбачає збір, опрацювання, документування та публічне поширення інформації про земляків, загиблих у боях з 2014 року. Перший етап завершений. На сайті bookofmemory.te.ua. створено понад 100 сторінок про Героїв від 2014 року до 22 лютого 2022.

Наразі триває робота над матеріалами після початку повномасштабного вторгнення росії.

Також ініціативу “Медіа-центру Тернопіль” щодо реалізації проєкту “Книга пам’яті Тернопільщини. Герої  російсько-української війни” підтримав і Тернопільський благодійний фонд “Карітас”. Із яким також укладено меморандум про співпрацю.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Фото: Медіа-Центр Тернопіль.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: