У Тернопільському коледжі починає працювати секція з самбо

Опубліковано:
12 Березня, 2024

На базі Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою підготовкою, що у Збаражі, починає працювати секція із самбо.

Про це повідомили на сторінці навчального закладу у мережі Facebook.

 
null

Завдяки Федерації Самбо в Тернопільській області курсанти коледжу тепер матимуть більше можливостей фізичного виховання й розвитку та для корисного проведення часу.

null

«Заняття бойовим самбо – це, без сумніву, один із найбільш гідних видів спорту для справжнього чоловіка. Звичайно, будь-які фізичні вправи дуже корисні та необхідні для людського організму, проте на відміну від інших видів спорту бойове самбо не тільки дає можливість зміцнити власне здоров’я та тіло, а й отримати сміливість, впевненість у власних силах та здатність постояти за себе у разі виникнення екстремальних. ситуацій. Крім цього заняття бойовим самбо дозволяють розкрити внутрішню силу та виробити характер», – йдеться на сторінці Тернопільського коледжу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: