У на Тернопільщині презентували книжку «#Голоси. Антологія військових письменників»

Опубліковано:
11 Березня, 2024

У Чорткові презентували збірку «#Голоси. Антологія військових письменників». Представили видання у міській публічній бібліотеці.

До книжки увійшли прозові твори, вірші, щоденникові записи та роздуми людей, як  пишуть на війні і про війну. У виданні зібрані тексти 30 авторів, це учасники Всеукраїнського форуму військових письменників, які з 2019 року відбувається на базі Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Романа Іваничука. Збірка вийшла у світ у Києві в 2023 році, видавець – Ігор Степурін.

«Учасники презентації почули детально про створення цієї книги, про військових письменників, особливості літератури, написаної військовими та багато іншого. Також, учасники заходу коротко представили інші свої проєкти, книги та збірки створені останніми роками і, які так чи інакше зачіпають тему війни», – йдеться на сторінці Чортківської міської ради у мережі facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: