Століття відзначила жителька Збаразької громади Євдокія Петрівна Мартинюк. Жінка мешкає у селі Олишківці. Привітати її з ювілеєм прийшли рідні та представники місцевої влади, – написав у соцмережі міський голова Збаража Роман Полікровський.

«Іменинниця привітно зустріла гостей та поділилась секретом довголіття: глибока віра, суворий піст, постійна молитва. Ці життєві правила допомогли їй виростити двох доньок і двох синів, 7 внуків, двох правнуків. Зуміла пережити лихоліття війни, втрату чоловіка та сина. Досі любить читати Євангеліє, з яким не розлучається ні на день, молиться за внука, який зараз воює з російським агресором, просить у Всевишнього здоров’я і сил усім нашим захисникам та найшвидшої Перемоги Україні. Нехай же Господь береже Вашу добру душу, дорога наша Євдокіє Петрівно, і дарує многая літа на радість усій вашій дружній родині», – написав Роман Полікровський.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: