Меморандум про співпрацю підписали у Тернополі представники міграційної служби та центру зайнятості

Опубліковано:
8 Березня, 2024

Меморандум про співпрацю підписали Управління Державної міграційної служби у Тернопільській області та Тернопільський обласний центр зайнятості. Про це повідомляють на сторінці міграційної служби.

“Плідна співпраця між двома службами триває не перший рік і зараз вона знайшла відображення у підписанні спільного документа. У рамках Меморандуму сторони планують поєднувати зусилля  для забезпечення ефективної реалізації державної політики щодо якісного надання сервісних послуг громадянам України та іноземцям”.

Документом передбачено проведення спільних заходів щодо сприяння зайнятості населення, організацію зустрічей за участю представників органів влади та місцевого самоврядування, роботодавців, громадськості, обмін інформацією щодо видачі/продовження/скасування дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.

Меморандум скріпили начальник міграційної служби Тернопільщини Ярослав Давибіда  та директор обласного центру зайнятості Микола Городецький.

null

Фото з мережі Інтернет

Меморандум набув чинності з дня його підписання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: