Кожна п’ята вакансія, яку пропонують на Тернопільщині  – із зарплатою вищою від середньої

Опубліковано:
7 Березня, 2024

Кожна п’ята вакансія, яку пропонують на Тернопільщині  – із зарплатою вищою від середньої в області. Про це розповіли фахівці обласної служби зайнятості.  Наразі роботодавці Тернопільщини пропонують  понад 1200 вакансій. Найбільша потреба у працівниках є на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сферах охорони здоров’я, надання соціальної допомоги, транспорту, освіти.

«До прикладу, водію автотранспортних засобів пропонують заробітну плату в розмірі 50 тисяч гривень,  слюсарю-електрику з ремонту електроустаткування і головному бухгалтеру – 40-45 тисяч гривень. І по 30-31,8 тис. гривень на місяць пропонують інженеру-конструктору, торгпредставнику, шеф-кухарю, кухарю, начальнику виробничої лабораторії, головному інженеру. 26-28 тисяч гривень пропонують оператору лінії у виробництві харчової продукції (м’ясних продуктів), монтажнику устаткування зв’язку, менеджер із зовнішньоекономічної діяльності. Загалом зарплата залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації», – кажуть у Тернопільському обласному центрі зайнятості

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: