Подорожчання води та підвищення пенсій. Коли чекати зміни? – читайте у середовому номері газети «Свобода»

Опубліковано:
5 Березня, 2024

«Усі пасіонарії – на полі бою, у тилу героїв обмаль» (Пора розставити усі крапки над «і»: герої на фронті, решта фізично здорового чоловіцтва мобілізаційного віку – це, м’яко кажучи, не герої – і усі це розуміють…).

«Підвищення пенсій: кому з березня платитимуть більше».

«На Тернопільщині розпочали посівну».

«Обрали нового голову асоціації громад Тернопілля» (відбулися збори Тернопільського обласного відділення Всеукраїнської асоціації громад.

У рубриці «Право» читайте – «Подорожчання води. Коли чекати зміни тарифів? (Тарифи на воду можуть зрости у низці українських міст. Йдеться передусім про населені пункти на Заході та у Центрі України)»; «Драма буття: після померлого нікому спадкувати. Тоді за справу береться територіальна громада»«Вам надійшла посилка: поліцейські застерігають від нової шахрайської схеми».

У «Гніздечку» як завше нові історії з життя та для душі, зокрема «Заради дітей» (Макар більше не міг продовжувати жити з Ганною, яка була не просто нечупарою, а ще й любила в гречку скочити…), «Весільна сукня» (Ліза приміряла весільну сукню. Біла, атласна, вона здавалась неземним дивом, вбранням принцеси. А коли ще взяти до уваги і ціну…), «Подолати ворога всередині себе» (інколи варто подумати і проаналізувати, а  що я зробив для того, щоб змінити своє життя?); у рубриці «Спорт» читайте – тернопільський біатлоніст «Віталій Мандзин виступатиме на етапах Кубка світу у США та Канаді», «Айва-Тірас» – чемпіон вищої Тернопільської футзальної ліги, «Кременчанин Андрій Мандзій здобув срібло на етапі Кубку націй з санного спорту», як тернопільська «Нива» проводить третій збір.

Багатьох можуть зацікавити матеріали про творчих людей та їх здобутки, виставки, зокрема: презентували виставку живопису талановитої художниці Марти Пітчук «Мотанка»; нагородили учасників обласного обласного конкурсу зразкових аматорських театрів та дитячих аматорських театральних колективів «Чарівний світ казки»; «У Теребовлі погасили марку з нагоди 900-ліття пам’яті князя Василька»; «Коли хобі переростає у вагоме наукове дослідження» (презентували унікальну монографію «Тернопільська фалеристика XX – початку XXI століття: історія становлення, виробники продукції, різновиди, особистості». 

У рубриці «Магічне віконце» читайте чому «Онучка на дух не переносить церкву».

Свобода – газета вільних людей! Передплачуйте і купуйте!

Передплатити газету можна у кожному відділенні Укрпошти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: